Skip to main content

El museu faller acull als dos últims ninots indultats, obres de Josué Beitia i Mario Pérez.

Un any més s’ha celebrat als jardins del Museu Faller el lliurament dels ninots indultats. Enguany, les obres de Josué Beitia per a Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana (L’Antiga de Campanar) i de Mario Pérez per a Duc de Gaeta – La Pobla de Farnals, seran exposades per a recordar les passades Falles 2024 en tindre el privilegi de ser salvades del foc gràcies a la votació popular realitzada durant l’Exposició del Ninot.

Les Falleres Majors de València, Marina García i María Estela Arlandis, i les seues Corts d’Honor, han acompanyat als representants de L’Antiga de Campanar i Duc de Gaeta en el lliurament de les dos obres que ja passen a formar part del Museu Faller. Un acte que a més ha comptat amb la presència del President de Junta Central Fallera i regidor de Falles, Santiago Ballester.

D’altra banda, Marina Puche ha presentat el retrat de María Estela, fidel representació de la Fallera Major de València, que tindrà un lloc especial en el Museu Faller i que en els pròxims dies ja podrà visitar-se.

María Estela ha mostrat emoció i orgull per tindre l’honor d’estar retratada per Marina Puche i ha relatat que “és un orgull que les mans de Marina, una persona amb tanta història artística, que tant valorem a casa, haja fet realitat el meu somni”.

Durant l’acte, també s’ha fet lliurament del Cartell de Falles 2024 que va realitzar l’Estudi Juárez Casanova.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)