Els actes d’exaltació es van celebrar el passat cap de setmana El dissabte a la vesprada va ser el torn de Sara i la seua Cort d’Honor. L’Auditori de Torrent es va tornar a omplir d’il·lusió en un acte que va donar inici amb una recepció on va poder revelar-se el secret millor guardat, el color del seu vestit. Una seda natural de Vives i Marí color pruna confeccionat per SC Indumentària.
Una vegada tot el món va estar en el seu lloc, l’exaltació va començar amb un espectacle musical dirigit per Pasqual i Saray, tenor i soprano, amb unes veus en off que narraven una història amb essència molt fallera.
Després d’aquest espectacle va començar la part més protocol·lària de l’acte, conduïda per la Reina de la Trobada 2018, Cristina Peris González, i el mantenidor, el doctor en Psicologia Albert Sesé Pérez. La imposició de la joia i banda per part de l’alcalde de Torrent, Jesús Roig, acreditava oficialment que el somni de Sara s’estava fent realitat.
L’endemà, el diumenge al matí, les protagonistes van ser Paula i la seua Cort d’Honor. L’acte d’exaltació es va celebrar en el mateix lloc però amb diferent espectacle a càrrec de la companyia Airshow, amb malabaristes i jocs aeris que van aconseguir captar l’atenció de tots els assistents. Paula va apostar per un vestit color ‘champagne’ de la signatura Vives i Mari i manteletes de Hijas de Carmen Esteve.
En aquest cas, Lucía Alapont Moreno, germana de la FMI, i Alejandro Vilata García, van ser els encarregats de dirigir l’acte així com la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal Bernal, de mantindre a les ja màximes representants de les falles infantils de Torrent.
Sara i Paula, durant els seus respectius actes, van rebre la visita de les 29 falles de la ciutat, els representants de les festes de Segorbe i també altres juntes locals, així com de les Falleres Majors de València, Nerea López Maestre i Carmen Martín Carbonell, a més de comptar amb la presència de tot el teixit associatiu de Torrent així com dels representants de les ONG Invisibles visibles i Economat Verge Mare de Déu del Pòpul, associacions triades per a destinar tots els imports de les canastilles de flors en lloc de rebre-les, tradició que es va canviar fa ja alguns anys.
Fotografies: Armando Romero (JCF)
[widgetkit id=”3149″]