Skip to main content

Este dimarts 16 de Juliol s’ha celebrat l’emocionant segona jornada de la Champions de Playbacks en l’icònic vell llit del Riu Túria, un esdeveniment que va reunir el talent i creativitat de quatre Juntes Locals.

La nit va estar marcada per actuacions vibrants, vestuaris impressionants i una energia contagiosa que va animar a tots els assistents.

La Junta Local de Catarroja va obrir la nit amb un espectacle musical de la película ‘Beetle Juice’, on els participants de la falla La Rambleta van portar a l’escenari una magistral combinació de música i ball que va arrancar aplaudiments entusiastes.

A continuació, la Junta Local de Sueca pujà a l’escenari amb una posada en escena plena de color i dinamisme. Els representants de la falla Xúquer van fer vibrar al públic amb la seua interpretació de ‘Encanto’.

En tercer lloc va participar la Junta Local d’Albal, representada en este cas per la falla Poble d’Albal que va posar en escena ‘Llarga Vida al Mal’ que va ser una explosió  d’energia i estil, amb coreografies sincronitzades que van deixar a tots bocabadats.

El fermall final l’ha posat Paiporta amb els artistes de la falla Maestro Serrano que van oferir un show emotiu i ple de passió, transportant-nos a l’Anglaterra dels anys 20 amb ‘El robo del siglo’

La jornada no sols va ser un desplegament de talent local, sinó també una oportunitat per a gaudir d’una nit en família i entre amics en un dels llocs més emblemàtics de València.

Ens veiem en la pròxima jornada per a continuar celebrant el talent dels nostres artistes!

Fotografíes: (JCF)