Skip to main content

Este cap de setmana els carrers de la localitat de Segorbe s’han vestit de gala per a la celebració d’un dels esdeveniments més importants en les seues festes, la proclamació de Paula Tortajada Carrillo com a Reina de les Festes de Segorbe. 

Acompanyada de la seua Cort d’Honor i les seues dames, Paula ha rebut el que és un dels majors honors per a una jove a Segorbe, lluir la banda que l’acredita com a màxima representant de les festes de la localitat. Amb un somriure i el rostre ple d’emoció, Paula saludava a tots aquells que es van acostar a Segorbe per a viure de prop el seu gran dia. 

D’esta manera, María Estela Arlandis Ferrando, Fallera Major de València, no va voler perdre’s la celebració i va acompanyar a Paula a l’Ajuntament on primer es va realitzar una recepció. Recepció que tampoc van voler perdre’s les representants de les festes de Castelló i Alacant. 

Després d’una primera presa de contacte entre elles, fotos institucionals i felicitacions, van acompanyar a Paula Tortajada en un passacarrer fins a arribar al Jardí Botànic Pau on es va realitzar l’acte. 

Finalment, María Estela va acompanyar en l’escenari a Paula, felicitant-la de nou i abrigallant-la així en este dia que tancava l’agenda d’agost de la Fallera Major de València

Fotografies: Fotofilmax (JCF)