Skip to main content

Esta vesprada ha tingut lloc a la base de la naviliera Trasmed, del Grup Grimaldi, l’acte de presentació de les candidates a Falleres Majors de València 2025 als corresponents jurats.

Un acte que ha comptat amb la presència de les 148 candidates, els jurats, la directiva de Junta Central Fallera, encapçalada pel seu president i regidor de Falles, Santiago Ballester, i Jana Peiró, directora de pasatge i Marketing de Trasmed.

En este esdeveniment s’ha aprofitat per a anunciar el pròxim acord de patrocini entre la naviliera i el món de les Falles. Este vincle significa una gran aposta de Trasmed per la nostra festa i un senyal de les ganes que té per engrandir-la.

Després de nomenar a les candidates i als seus jurats, ha arribat el torn de les paraules de Jana Peiró, directora de Passatge i Markéting de Trasmed “Hui és un dia molt especial per a tots els que formem part d’esta naviliera, no sols per acollir este acte i poder compartir amb vosaltres un moment tan especial, sinó perquè hui puc anunciar, orgullosa i emocionada, que Trasmed, naviliera que pertany al Grup Grimaldi, es convertirà en patrocinadora oficial de les Falles 2025”.

En este sentit, Peiró ha explicat que “per a nosaltres les Falles representen molt més que una festa, és l’essència de la nostra identitat, la història que ens defineix i l’ànima que batega en cada racó d’esta ciutat. Volem ser part d’esta tradició i aprofitar esta oportunitat única per a enfortir el vincle que uneix a Trasmed i València, reafirmant així el nostre compromís i profunda connexió amb esta ciutat que ens ha vist créixer i evolucionar”.

Amb estes paraules, Peiró ha mostrat l’orgull que senten a Trasmed per eixa nova unió amb el món de les Falles. Sentiment que també comparteix el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester.

Ballester ha agraït a la companyia per acollir este acte de presentació i com no per tot allò que està per vindre “La naviliera Trasmed, i per tant, el Grup Grimaldi, ens ha mostrat des del primer moment les seues ganes d’apostar per la nostra festa. De sumar i posar al servei de les Falles esta herència de més de 100 anys d’experiència”.

A més, Ballester ha aprofitat l’ocasió per a anunciar que “el pròxim 21 de setembre, gràcies a esta naviliera, les nostres candidates majors participaran en una jornada de convivència a bord d’un dels seus ferrys. Un cap de setmana en què gaudiran i sentiran, de primera mà, què significa ser ambaixadores de la festa”.

“Gràcies a Trasmed-Grimaldi ens desplaçarem fins a la ciutat d’Eivissa, illa que recordem, també té essència fallera. Allí, ens acompanyaran també María Estela, la Fallera Major de València, i la seua Cort d’Honor, que seran rebudes a l’Ajuntament d’Eivissa. Sens dubte, aquestes jornades de convivència són un autèntic regal que les nostres candidates a Fallera Major de València es portaran per sempre en el record”.

Tanmateix, el president de JCF, ha confirmat que per a les candidates infantils es recupera la visita a Calvestra i que enguany també comptarà amb la presència de Marina García, Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor.

Amb tot açò, Junta Central Fallera vol amb esta jornada de convivència en alta mar que les 148 candidates a Falleres Majors de València 2025 s’emporten una experiència única d’este procés que tindrà la seua primera parada a Fonteta el 28 de setembre.

L’acte ha finalitzat amb les tradicionals fotografies de les candidates amb els jurats, Ballester i també, Jana Peiró en representació de Trasmed.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)