Skip to main content

Este dimecres, el casal de la Falla Convent de Jerusalem va acollir la presentació del cartell commemoratiu amb motiu del 50 aniversari de la Federació de Falles Centre.

Una vesprada on comissions, amics i personalitats del món faller es van citar per a conéixer la nova imatge de la Federació i el cartell dissenyat per a celebrar este mig segle d’història.

L’encarregat de dissenyar este cartell ha sigut Martín Forés Sanz, artista valencià reconegut per la seua contribució al món de l’art i la publicitat, a més de la seua impecable trajectòria com a cartellista dins del món de les Falles.

Martín, junt amb la Federació de Falles Centre van personalitzar 48 cartells per a totes les comissions que pertanyen i han pertangut a la Federació durant estos 50 anys de trajectòria. Un detall que no va deixar indiferent a ningú i que les comissions van rebre amb gran agraïment.

Maria Estela Arlandis i Marina García, Falleres Majors de València van voler acompanyar a la Federació en una vesprada tan especial com la d’ahir.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)