Skip to main content

La XIV Volta a Peu de les Falles, amb un recorregut de 5 quilòmetres, se celebrarà el pròxim 6 d’octubre i per això, des de la Delegació d’Esports, es vol informar a totes les comissions sobre la possibilitat d’inscriure’s en esta prova, un dels esdeveniments esportius que compta amb major participació.

En l’edició de l’any passat, van prendre l’eixida un total de 441 corredors (268 homes i 173 dones), pertanyents a 173 comissions, sent la Falla García Lorca-Oltà la que va aconseguir que més atletes, un total de 54, travessaren la línia de meta.

Per a realitzar correctament la inscripció s’haurà d’accedir a la pàgina web de Fundació Esportiva Municipal:

https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/14ordf-volta-peu-de-les-falles

És molt important que s’especifique en la inscripció el nom de la comissió de falla a la qual es pertany.

Pel que fa a les modalitats, els i les participants podran optar per:

– Carrera competitiva

– Al teu ritme (no competitiva);

– Menors de 14 anys, amb diferents opcions, però totes elles no competitives. En esta modalitat, l’objectiu és que els xiquets i xiquetes de les diferents comissions disfruten d’un dia de festa al voltant de la pràctica de l’esport, que tants beneficis aporta a la salut. Per això, des de la Delegació d’Esports es promou la participació del col·lectiu faller, especialment dels i les menuts.

La XIV Volta a Peu de les Falles s’engloba dins del Circuit Popular de Carreres de València. L’eixida es realitzarà a les 9.00 hores, des de l’avinguda Marqués de Sotelo, 9.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal o contactar amb la Delegació d’Esports (deportes@fallas.com).

Fotografies: Fotofilmax (JCF)