Skip to main content

La delegació valenciana desplaçada a Eivissa ha arribat a l’illa per a realitzar la primera visita institucional entre les dos ciutats, i ha sigut rebuda pels representants de “La Nostra Falla”, l’única comissió fallera de l’illa.

La Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor amb la seua indumentària valenciana han passejat pels carrers d’Eivissa fins a arribar a l’Ajuntament, on han sigut rebudes per la Tinenta d’Alcalde i responsable de l’Àrea de Sostenibilitat, Gema Marí Planells, el Regidor de Ciutat Intel·ligent, Transport Públic, Platges, Fons i Projectes Europeus, Rubén Sousa Muñoz i pel Regidor de Joventut, Benestar Social, Igualtat i Participació Ciutadana de Sant Antoni de Portmany, Jorge Nácher Selva.

A l’Ajuntament s’ha realitzat un intercanvi de detalls per part dels representants municipals de l’Illa i els representants de Junta Central Fallera, així com de la companyia Trasmed del Grup Grimaldi, que també ha aprofitat per a obsequiar amb una reproducció de l’embarcació “Ciutat de Granada” al consistori.

Els representants de la comissió fallera d’Eivissa han mostrat l’agraïment per realitzar esta visita i han mostrat la seua il·lusió per trobar-se amb María Estela i la seua Cort d’Honor. La nostra Fallera Major ha volgut dirigir-se als presents i expressar-los com de bonic que està sent viure esta experiència i Santiago Ballester ha afegit que es treballarà per a mantindre esta convivència en pròxims anys, i ha transmés l’agraïment “per rebre’ns amb els braços oberts i perquè un trosset de la nostra festa també és vostra”. El President de Junta Central Fallera també ha destacat alguns elements típics eivissencs com “eixe Ball Pagès i els seus vestits del segle XVIII que bé podrien recordar al nostre folklore, la nostra indumentària i orfebreria, en el qual la seua música és tan important com la dels nostres pasdobles”.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)