Skip to main content

Un any més, la Falla Na Jordana ha presentat una nova edició del Tirant de Lletra, una lectura col·lectiva de la novel·la de cavalleria Tirant lo Blanc, que la comissió organitza en commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana i que enguany celebra la seua XXIV edició.

Les activitats es duran a terme del 4 al 9 d’octubre i inclouen, no sols la lectura de l’obra de Joanot Martorell, sinó també esdeveniments com l’Aplec de Tirant de Xirimita i Tabal i “Tirant de Llumenaria”, este últim a càrrec de la Pirotècnia Vulcano.

A més, este diumenge s’ha inaugurat l’exposició “Tirant de falla”, que exhibix els 75 esbossos de les falles que la comissió ha plantat en Secció Especial des de 1950 fins a l’actualitat.

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, al costat de la seua Cort d’Honor i el regidor i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, no han volgut perdre’s l’oportunitat de visitar tan magnifica exposició i donar suport a la iniciativa cultural de la falla Na Jordana.

 

Fotografies: Fotofilmax (JCF)