Skip to main content

Las Naves ha acollit enguany la quarta edició dels premis Safranet organitzats per falla JJ Dómine – Port, que es van crear en 2021 amb la intenció de reconéixer la labor destacada de persones, empreses i institucions que han ajudat al manteniment i promoció del port de València, la cultura valenciana, la gastronomia o el creixement del barri del Grau.

El primer guardó d’enguany ha sigut per a Javier Mozas, delegat d’Arxiu i Biblioteca de JCF i especialista en història de les Falles, paleògraf i genealogista. Javi és autor i col·laborador de nombrosos llibres publicats sobre història de les Falles i de València, i a més ha publicat més de 250 articles i ha format part de l’equip de redacció de l’expedient per a la sol·licitud de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

D’altra banda, Las Naves, Centre de Innovació Social i Urbana, també ha rebut el Premi Safranet, per recolzar la cultura a través de diferents iniciatives i a més, formar part de “Valencia Innovation Capital” per impulsar una ciutat dinàmica, diversa i creativa.

A este acte, que forma part de les jornades culturals de la comissió, ha acudit María Estela Arlandis, la nostra Fallera Major de València, qui va compartir amb tots els fallers una vesprada plena de cultura, innovació i reconeixement per l’amor a les Falles i a València.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)