Skip to main content

Este dissabte 12 d’octubre el municipi de Pinet va tornar a rebre la visita de les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, i les seues Corts d’Honor amb un motiu molt especial, inaugurar la plaça en honor a María Estela.

Després de realitzar un passacarrer al voltant del poble al ritme de la banda de música, va arribar el moment d’inaugurar la plaça Fallera Major de València 2024. Sens dubte, un emotiu esdeveniment que quedarà gravat en el municipi de la família paterna de María Estela per sempre i també, en els cors de tots i totes els que han volgut acompanyar-la en un dia tan especial.

Entre les autoritats presents destaquem la presència del president de la Diputació de València, Vicente José Mompó, l’alcalde del municipi de Pinet, Gonzalo Catalá, el regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, la resta de membres de la corporació municipal, així com també, la directiva de Junta Central Fallera.

Per a esta especial ocasió, en col·laboració amb la Diputació de València, el municipi de Pinet va tindre l’oportunitat de plantar una falla de la mà de l’artista faller Enrique Ginestar amb el lema ‘Pinet, pi menut’.

Així com a fermall d’or les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, tingueren l’honor de donar pas juntes a la Cremà, acte especialment simbòlic ja que suposava l’últim acte de les màximes representants de l’exercici 2024.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)