Muntat a mà, encoixinat a l’interior i pell. Estes són les claus d’una perfecta sabata de valenciana Són quasi incalculables les hores que passen les nostres Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor vestides de valencianes. Un dels complements que necessiten garantir la seua comoditat és, sens dubte, el calçat. Per açò Solepiel treballa per oferir el que ells criden les tres màximes d’una bona sabata de valenciana:
És fonamental que la sabata estiga muntada a mà ja que garanteix que, en treballar-se el material de forma artesanal, el resultat siga un producte més còmode.
Les sabates han d’estar encoixinades per dins. Es tracta d’un dels secrets millor guardats que garanteix uan sabata molt més agradable.
El material triat per a la creació de la sabata ha de ser pell d’alta qualitat.
Sota estes tres premisses Solepiel s’enfronta a un dels reptes més destacats dels Indumentaristes Oficials: el calçat. Des de l’any 2008 s’han convertit en els responsables d’este producte per a Junta Central Fallera. Després de quasi més de 10 anys al comandament d’esta difícil tasca, Solepiel es presenta com una de les empreses de calçat tradicional més prestigioses de la ciutat de València.
El seu èxit es deu en gran part a la seua història. Des de 1916 treballen en esta indústria, que es barreja amb el més pur estil artesanal. Un treball que ha passat de generació en generació i que es troba ja en mans de la tercera: iaios, oncles i néta.
El fet de ser Indumentaristes Oficials converteix el treball de Solepiel en un referent per a la resta de falleres. De fet, esta empresa valenciana, bateja cada any les seues col·leccions amb el nom de les Corts d’Honor. D’esta forma, el client reconeix el disseny o demanda una sabata que ja han lluït Corts d’Honor de València des de l’any 2008.
Solepiel va arribar al món dels Indumentaristes Oficials de la mà i reconeixement de la indumentarista Irene Canya. No han deixat de treballar per oferir qualitat, comoditat i innovació. Per açò, enguany, les xiquetes de la Cort Infantil lluiran un adorn del segle XVIII front del tradicional botin pel qual es venia apostant.
S’enfronten,dins de la cadena de treball dels indumentaristas, a un dels últims passos del procés de formació, ja que el seu treball es vincula directament amb els indumentaristes. Setmanes de nervis i molt de treball que es recompensen amb els comentaris i felicitacions de que millor poden conèixer la qualitat dels seus productes: les pròpies valencianes i valencians.
Fotos: J.V.Zaragoza
[widgetkit id=”1074″ name=”Solepiel”]
Muntat a mà, encoixinat a l’interior i pell. Aquestes són les claus d’una perfecta sabata de valencianaSón quasi incalculables les hores que passen les nostres Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor vestides de valencianes. Un dels complements que necessiten garantir la seua comoditat és, sens dubte, el calçat. Per açò la signatura Solepiel treballa, any rere any, per a oferir el que ells criden les tres màximes d’una bona sabata de valenciana:És fonamental que la sabata estiga muntada a mà ja que garanteix que, en treballar-se el material de forma artesanal, el resultat siga un producte més bla i còmode.Les sabates han d’estar encoixinats per dins. Es tracta d’un dels secrets millor guardats que garanteix una trepitjada molt més agradable.El material triat per a la creació de la sabata ha de ser pell d’alta qualitat. Sota aquestes tres premisses Solepiel s’enfronta a un dels reptes més destacats dels Indumentaristas Oficials: el calçat. Des de l’any 2008 s’han convertit en els responsables d’aquest producte per a Junta Central Fallera. Després de quasi més de 10 anys al comandament d’aquesta difícil tasca, Solepiel es presenta com una de les signatures de calçat més prestigioses de la ciutat de València. El seu èxit es deu en gran part a la seua història. Des de 1916 treballen en aquesta indústria, que es barreja amb el més pur estil artesanal. Un treball que ha passat de generació en generació i que es troba ja en mans de la tercera: avis, oncles i néta.El fet de ser Indumentaristas Oficials converteix el treball de Solepiel en un referent per a la resta de falleres. De fet, aquesta signatura valenciana, bateja cada any les seues col·leccions amb el nom de les Corts d’Honor. D’aquesta forma, el client reconeix el disseny o demanda una sabata que ja han lluït Corts d’Honor de València des de l’any 2008. Solepiel va arribar al món dels Indumentaristas Oficials de la mà i reconeixement de la indumentarista Irene Canya. Des de llavors no han deixat de treballar per oferir qualitat, comoditat i innovació. Per açò enguany les xiquetes de la Cort Infantil lluiran un adorn del segle XVIII enfront del tradicional botin pel qual es venia apostant. S’enfronten,dins de la cadena de treball dels indumentaristas, a un dels últims esglaons del procés de formació, ja que el seu treball es vincula directament amb els indumentaristas. Setmanes de nervis i molt treball que es recompensen amb els comentaris i felicitacions de les quals millor poden conèixer la qualitat dels seus productes: les pròpies valencianes i valencians.