• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Llibre Faller 2024

La data límit per a enviar les dades seran les 23:59 del 7 de desembre.

INSTRUCCIONS PER A LES COMISSIONS PER AL LLIBRE FALLER:

Com tots els anys, es sol·licita per al Llibre Faller les fotos i dades dels representants (presidents i falleres majors), els esbossos de les dos falles, i altres dades de la vostra comissió.

L'arreplegada de dades es farà, com en anys anteriors, per mitjà de la Secretària Virtual. Per a això heu de connectar-vos a la pàgina http://virtual.fallas.Com i després d'identificar-se, en la “Zona Privada”, “Tràmits i Servicis”, es troba l'opció “Llibre Faller”.

Les fotos i esbossos hauran de tindre una qualitat mínima de 300 ppp., i necessàriament en format JPG. Recordeu que, a causa de la grandària a què aniran en el llibre, les fotos deuran ser de bust.

Els Lemes i Esbossos van ser enviats quan es van sol·licitar per a la confecció de les “carpetes”. El document generat va ser signat per el president. Per això, qualsevol modificació d'ells haurà de ser signada per ell. Per a això s'ha habilitat una opció denominada MODIF.CARPETES que permet modificar aquests. La modificació no tindrà efecte fins que siguen pujats els documents signats, i repassats per JCF.

Les seccions són les que s'aprovaran en l'Assemblea de Presidents. No té perquè coincidir amb les que va sol·licitar. Fins a este moment apareixeran en blanc. Repasseu la resta de dades que apareixen i que no podreu modificar. Si no esteu d'acord amb algun d'ells, seguiu les instruccions que poden veure's en la dita pàgina i també en els fitxers d'ajuda que s'adjunten.

La data límit per a enviar les dades seran les 23:59 del 7 de desembre.

S'adjunten els fitxers d'ajuda que també podeu trobar allí mateix o en els següents enllaços per a les versions en castellà i valencià respectivament.

http://virtual.fallas.com/J15/jcf/ayudas/Ay-LibroFallero_es.pdf

http://virtual.fallas.com/J15/jcf/ayudas/Ay-LibroFallero_va.pdf

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte