• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Invitacions partides de pilota valenciana

Hi ha a disposició de les comissions invitacions per a presenciar partides de Pilota Valenciana en el trinquet de Pelayo

Des de la Delegació d'Esports, informem que tenim a la disposició de les Falles que ho sol·liciten, invitacions per a presenciar partides de Pilota Valenciana en el trinquet de Pelayo (València).

El procediment per a fer-ho és enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte “PILOTA – Invitacions Pelayo”. Indiqueu-nos en el missatge el número i nom de la Falla, i vos informarem sobre quan podeu passar a recollir-les en la seu de Junta Central Fallera.

S'entregaran un màxim de 10 invitacions per Falla, i fins a 25 invitacions en el cas que la Comissió dispose d'equip de Pilota Valenciana.

Esta iniciativa va encaminada al foment i la difusió del major esport autòcton valencià. I quin millor escenari que la ‘Catedral de la Pilota’, el trinquet de Pelayo, molt més que centenari ja que va ser inaugurat al 1868 i encara continua actiu des d’aleshores.

Agraïm la seua col·laboració a la Fundació José Luis López i a la Federació de Pilota Valenciana.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte