• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Noves normes de senyalització de l'ocupació de la via pública

S'informa els Presidents/es que l'Ajuntament de València ha aprovat unes noves normes per a la senyalització de l'ocupació de la via pública.

Amb la finalitat d'unificar i aclarir el procediment per a alterar provisionalment les condicions d'aparcaments en la via pública que s'estableixen en l'article 82 i 104 de l'Ordenança de Mobilitat (BOP 17/5/2019), es detalla a continuació la “senyalització excepcional” que s'haurà de col·locar en el municipi de València.

Les ocupacions es posaran en coneixement de la Policia Local amb 72 hores d'antelació (excepte si són viàries amb zona d'estacionament taronja o verd, i en aquest cas haurà de comunicar-li-ho amb 8 dies), i col·locar, amb almenys 48 hores d'antelació (excepte si són viàries amb zona d'estacionament taronja o verd, i en aquest cas haurà de ser amb 7 dies), senyalització de prohibit estacionar, emprant el cartell homologat per al municipi de València i havent-se d'ajustar als criteris indicats en el següent enllaç:

https://www.valencia.es/es/cas/movilidad/senyalizacion-reserva-estacionamiento

Este cartell inclou el corresponent senyal R-307 del Reglament General de Circulació així com espais en blanc que hauran de ser emplenats per les persones o empreses interessades que tinguen autoritzada l'ocupació. A més s'han establit els criteris per a la seua col·locació en vistes a garantir una correcta interpretació per part de les persones propietàries dels vehicles afectats així com pels agents de la policia local. Es pot imprimir directament en pdf i serà el document que cal col·locar en la via pública.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte