• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Invitació partit Eurolliga València Basket Femení

La Delegació d'Esports informa que el pròxim 5 de desembre es retrà homenatge a les FFMMV i les seues Corts d'Honor al partit d'Eurolliga de València Basket femení

El pròxim dia 5 de desembre les Falleres Majors de València i les seues Corts d'honor acudiran al partit de bàsquet que enfronta al València Basket Femení contra el Fenerbahçe, partit corresponent a les Jornada 8 de l'Eurolliga, en el qual se'ls retran homenatge per part del club.

Per este motiu la delegació d'esports de Junta Central Fallera al costat de València Basket volem que estiguen acompanyades de la major representació fallera possible. D'esta manera les falles que ho sol·liciten tindran invitació per a les falleres majors i presidents. A més per a la resta de fallers que vulguen gaudir d'esta experiència i ajudar a crear un ambient faller 100%, es posa en marxa un descompte en la web de València Basket (codi: JCF) per a l'adquisició d'entrades a tan sols 8€.

Si esteu interessats, ABANS DEL 28 DE NOVEMBRE:

• Sol·licitar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , el nombre d'entrades per a les falleres majors i presidents (màxim 4 pax) Seran personals i intransferibles (NO PODRAN SER USADES PER ALTRES PERSONES). Indicant NOM I NUMERE DE LA FALLA, NÚMERO DE ENTRADES AMB NOM I CÀRREC DEL REPRESENTANT.

• Comprar la resta de fallers les entrades en la web de València Basket Club posant el codi descompte JCF i d'esta manera les entrades es quedaran a 8€.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte