• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Bases de la VII edició del Concurs Sabuts Fallers

El concurs se celebrarà en les Drassanes el dimarts 20 de febrer de 2024 a les 22 hores.

La Delegació d'Arxiu-Biblioteca de la Junta Central Fallera i la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, en el seu interés de promoure el coneixement de la història de la festa fallera, convoquen la VII edició del Concurs “Sabuts Fallers” per a comissions adultes.

 

Bases del Concurs:

1.- Podran participar totes les comissions pertanyents a la Junta Central Fallera, prèvia inscripció al correu electrònic de la Delegació d'Arxiu i Biblioteca Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de les 24 hores del dimecres 14 de febrer de 2024. S'ha d'indicar el nom i número de cens de la comissió, i el nom dels participants.

2.- Podran participar fins a dos equips per comissió fallera.

3.- Els equips hauran d'estar formats per un mínim de 2 i un màxim de 4 components, que hauran d'estar censats en la comissió. Qualsevol canvi de participant haurà de notificar-se abans del dilluns 19 de febrer a les 24 hores per a poder concursar.

4.- Les preguntes estan agrupades en 6 blocs temàtics, de 10 preguntes cadascun, que abasten tots els aspectes de la festa de les Falles: Artistes Fallers i Falla; Comissions Falleres; Geografia Fallera; Junta Central Fallera; Agrupacions, Associacions i Institucions; Altres Components / Agents de la Festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…). Cada pregunta valdrà un punt, excepte aquelles que donen opció en el seu enunciat a aconseguir més punts extra.

5.- Es concediran 3 premis a les tres primeres comissions falleres amb més puntuació, que seran entregats en el mateix acte per la Fallera Major de la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor. A més, la revista Cendra concedirà un premi a l'equip que més preguntes encerte de les formulades per la publicació en la final.

6.- En cas d'empat en algun dels llocs amb dret a premi, es realitzarà una fase de desempat realitzant preguntes pel procés de la “mort sobtada” fins que un sol equip encerte una de les preguntes i l'altre (o altres) falle.

7.- El concurs se celebrarà en les Drassanes (plaça de Juan Antonio Benlliure) el dimarts 20 de febrer de 2024 a les 22 hores.

8.- Es prohibix fer ús o tindre damunt de la taula o a la vista qualsevol dispositiu mòbil (mòbils, tauletes, etc.), la qual cosa comportaria la no puntuació de les preguntes del bloc afectat.

9.- La inscripció és gratuïta.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte