• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

I Torneig de JCF de la “Fallera calavera”

El termini d’inscripció finalitzarà el  10 de desembre o en aplegar a les 100 inscripcions

S’obri el termini d’inscripció del I Torneig de “La Fallera Calavera” de la Junta Central Fallera. Esta primera edició se celebrarà el diumenge 17 de desembre al casal de la falla Bisbe Jaume Pérez–Luis Oliag, C. de Luis Oliag, 21, i començaran les partides a les 17:00 h. Els jugadors han d’estar allí a les 16:30 h. per a procedir a l’acreditació d’identitat.

Per a apuntar-se al campionat, els interessats han d’enviar un e-mail on indiquen nom complet, número de cens, falla i telèfon de contacte a les següents direccions:

  •  En cas de ser membres de la Junta Central Fallera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  •  En cas de ser membres de Juntes Locals: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El termini d’inscripció finalitzarà el pròxim dia 10 de desembre o en aplegar a les 100 inscripcions.

Per a poder participar, cada jugador ha d’aportar 2 quilos d’aliments bàsics que la JCF donarà a entitats benèfiques.

Sistema de competició:

  • 1a Fase: Es juga en mode Apocalipsi (la partida s’acaba en quedar-se sense cartes la baralla) i es disputaran un total de 3 rondes. En esta fase el guanyador de cada partida s’emporta 7 punts i la resta de jugadors tindran un número de punts segons el d’ingredients que tinguen. Si es queda sense cartes la baralla i ningú no ha reunit els 5 ingredients, els jugadors rebran tants punts com ingredients tinguen. En finalitzar la primera fase es comptabilitzen els punts obtinguts en les partides, i passen a semifinals les 12 millors puntuacions. En cas d’empat, hi passa el jugador amb la menor puntuació més alta.
  • Final: Es disputen 3 finals de forma simultània, sortejant les taules amb els 12 classificats de la fase prèvia. Totes les taules seran de 4 jugadors.
  • Entrega de premis: Es realitzarà l’entrega de premis als 3 primers classificats en finalitzar el torneig, estimat a les 21:00 h.
  • Sorteig: En finalitzar l’entrega de premis es realitzarà el sorteig de productes de “La Fallera Calavera” entre tots els participants.

Tota la reglamentació del joc de “La Fallera Calavera” es pot consultar en la següent direcció: www.lafalleracalavera.com

 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte