• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Cultura Festiva concedeix ajudes per a l' insonorització de casals

Les subvencions redunden en una millora de la convivència amb la resta de la ciutadania

La Junta de Govern Local ha aprovat hui les subvencions del primer programa pilot impulsat pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, per ajudar i incentivar les comissions falleres a insonoritzar els seus casals i incidir així en l’objectiu de continuar millorant la convivència entre el món faller i la resta del veïnat durant tot l’any.

De les nou peticions registrades per comissions falleres dins del termini, una vegada aplicada la baremació contemplada a les bases, es distribuiran 47.378,1 euros entre les huit comissions falleres beneficiàries d’esta primera convocatòria (el 88,9 % de les sol•licitants), set de les quals han obtingut la màxima quantitat possible en esta convocatòria (6.250 euros). Es tracta de les comissions Sueca – Literat Azorín, Cuba – Literat Azorín, Convent de Jerusalem – Matemàtic Marzal, Barraca – Travessera Església del Rosari, Cuba – Dénia, Azcárraga – Ferran el Catòlic, Lluís Oliag – Mariola – Granada i Plaça del Sant Bult.

“Este programa pilot ens permet seguir treballant en l’ajuda a les comissions que aposten per una adequació i insonorització dels casals fallers”, ha afirmat Pere Fuset, qui alhora ha destacat la importància de la insonorització perquè les comissions “puguen continuar desenvolupant les seues activitats culturals i festives durant tot l’any en un clima de normal convivència amb la resta del veïnat”. En este sentit, el regidor ha recordat que “l’aposta del govern de Joan Ribó per millorar la convivència i reduir les molèsties al veïnat va suposar que l’any passat les queixes es reduïren més d’un 60 per cent”.

“Una vegada finalitzada esta convocatòria avaluarem els seus resultats i treballarem en una nova convocatòria ampliada per a 2018 que puga millorar-se i augmentar el pressupost per poder donar cabuda a noves iniciatives d’insonorització d’altres comissions”, ha explicat Fuset.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte