• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Marina Puche i Ceballos i Sanabria planten "Llegir en verd"

Marina Puche i Ceballos i Sanabria planten "Llegir en verd"

La falla municipal infantil ja està plantada en la Plaça de l'Ajuntament

Marina Puche i Ceballos i Sanabria ja tenen plantada la falla municipal infantil, la falla de València Capital Verda Europea 2024, un projecte realitzat amb materials sostenibles i que va ser el triat entre altres set projectes presentats al jurat a l'abril de 2023.

La Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor, acompanyades pel President de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, han acudit a la Ciutat de les Arts i les Ciències per a presenciar la lectura del ninot indultat per a este 2024.

Una vegada allí, han arreplegat el ninot de l'Exposició per a portar-lo a la Plaça de l'Ajuntament, on els esperaven els artistes Marina Puche, Jose Luis Ceballos i Paco Sanabria al costat del seu equip, per a continuar amb la "Plantà" i les nostres màximes representants infantils no han dubtat a ajudar-los a plantar la falla municipal i així vore com s'ha fet realitat el projecte "Llegir en verd".

Finalment, han acudit al Saló de Cristall de l'Ajuntament per a "El sopar de la Plantà" i han estat acompanyades per l'Alcaldessa de la ciutat, María José Catalá.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte