• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Mensajeros de la Paz commemora en València el Dia de la Dona

Mensajeros de la Paz commemora en València el Dia de la Dona

L'Associació ‘Mensajeros de la Paz' ha celebrat a les instal·lacions del Caixa Fòrum una jornada on les dones han sigut les protagonistes.

Mensajeros de la Paz va ser fundada l'any 1962 pel Pare Ángel García Rodríguez. Des dels inicis, la seua prioritat ha sigut sempre la promoció humana i social de les persones més desfavorides de la societat, ateses les diferents realitats socials tant a nivell nacional com internacional.

Enguany, han celebrat a les instal·lacions del Caixa Fòrum baix el lema #InvertirEnIgualdad una jornada on les dones han sigut les protagonistes.

Durant esta jornada han intervingut Encarna Alcaide, responsable Acció Social de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Sergio Mella, director General de Missatgers de la Pau, Laura Membiela i Àfrica Lozano, directores Llar d'Emergència Mensajeros de la Paz i per descomptat, el Pare Ángel, president i fundador de l'Associació Missatgers de la Pau.

Totes i tots els assistents han pogut gaudir d'una distesa taula col·loqui conduïda per Pilar Mateo, doctora en Química, presidenta i fundadora Inesfly i Corporation i filla predilecta de València, i en la qual han participat Sole Giménez, cantant, autora, compositora i filla adoptiva de València, Begoña Puertos, jutgessa des de 1998 fins a 2012, i Chelo Felip, teòloga i presidenta de Mensajeros de la Paz a la Comunitat Valenciana.

Durant esta taula redona han posat en valor el paper de la dona en els diferents camps relatius a les seues carreres professionals des que van començar fins a l'actualitat.

Maria Estela Arlandis i la seua Cort d'Honor han clausurat l'acte amb les seues paraules, a través de les quals la nostra Fallera Major de València ha explicat el paper de la dona en la festa de les Falles, com a veu de tot el col·lectiu faller. 

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte