• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Junta Central Fallera va acomiadar el exercici 2014-2015

La Junta Central Fallera va acomiadar el exercici 2014-2015

Finalitza un nou exercici faller i amb aquest motiu, un any més, la Junta Central Fallera va celebrar la jornada de comiat en el Club de Tennis Peñasol dissabte passat 25 d'abril. Durant tot el matí es van disputar els habituals campionats de truc, parxís i dòmino en el qual es van viure emocionants partides que no es van decidir fins al final. A més es va procedir a la votació dels premis taronja i llimó amb els quals es premia o es "castiga" a algun membre del màxim ens festiu.

 

Després del recompte i la disputa de les partides es va celebrar el menjar de germanor presidida per la Fallera Major de València, Estefanía López, i la seua Cort d'Honor, així com la directiva al complet encapçalada pel president, Francisco Lledó.

En finalitzar el menjar va arribar el moment del lliurament de trofeus als guanyadors així com es va donar lectura al resultat de la votació als premis taronja i llimó. El premi taronja en l'actual edició va ser para Francisco Lledó amb el que se li va brindar un dolç comiat del seu càrrec. Per la seua banda el premi llimó va ser para José Manuel Soriano, secretari de la delegació de Protocol, qui amb humor va saber rebre l'afectuós "càstig" dels seus companys.

Per a finalitzar aquest lliurament de reconeixements es va rendir un especial homenatge a José Antonio Pallarés de la delegació d'Incidències, qui va rebre el reconeixement als seus anys de vinculació i treball per la Junta Central Fallera.

Com cada any la guinda del pastís la va posar l'extensa rifa en la qual va haver-hi regals per a quasi tots, col·laboracions de nombroses signatures vinculades a la nostra festa que van voler aportar el seu granit d'arena a aquesta divertida cita de finalització d'exercici.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte