• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Fogueres van proclamar a la seua Bellesa del Foc Infantil

Les Fogueres van proclamar a la seua Bellesa del Foc Infantil

En la nit del passat divendres 15 de maig la ciutat d'Alacant es va veure inundada una vegada més per la festa de les Fogueres. La Plaça de l'Ajuntament de la ciutat es va engalanar per a acollir la proclamació de Daniela Guzzardo com Bellesa del Foc Infantil 2015. En aquesta gran cita del calendari festiu alacantí van rebre les bandes acreditatives de la seua condició de representants del col·lectiu fester. Davant 1300 persones van viure aquesta cita inoblidable tant Daniela com les 6 Dames d'Honor que li acompanyaran en enguany de regnat.

 

La proclamació infantil es va celebrar abans que la major per primera vegada, igual que va ocórrer amb el festival d'elecció. L'acte va estar presentat per les xiquetes Selene Gaitán, de la foguera l'Harmonia, i Ainhoa Bocero, de la barraca Alacant Jove, mentre que el mantenedor va ser Juan Vicente Aznar, de la sedería artesana Vives i Marí. Aquesta nit es van desvetlar per fi els colors que els indumentaristes van triar per a les infantils, fins llavors secrets.

En les graderies va estar present bona part del col·lectiu fester. Van assistir els presidents dels 90 districtes amb les belleses i dames infantils. A aquesta gran cita no van voler faltar un ampli elenc de personalitats del consistori alacantí així com la màxima representant infantil de les falles, la Fallera Major Infantil de València, María Donderis. Tampoc va faltar la festa germana de Castelló en la representació de la qual va acudir la seua Reina Infantil, Cristina Batalla.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte