• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Els Premis ONCE Solidaritat Fallera celebren la seua VIII edició

Els Premis ONCE Solidaritat Fallera celebren la seua VIII edició

L'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) ha volgut sumar-se al reconeixement del treball realitzat per les comissions falleres que dediquen part del seu temps i esforç a construir una societat més solidària i accessible per a tots.

Aquests Premis pretenen fomentar i impulsar l'interès de les comissions falleres a desenvolupar accions socials, humanitàries o d'accessibilitat per a persones amb discapacitat.
 
Tindrà cabuda qualsevol activitat realitzada per les comissions falleres que aporten algun benefici a persones i que ajuden a la sensibilització de la societat en àrees com la inclusió social, projectes humanitaris, lluita contra la pobresa, ajuda a la infància, vida normalitzada de persones amb capacitats diferents i qualsevol altre projecte solidari.
 
Aquesta VIII edició dels Premis ONCE Solidaritat Fallera seguirà promovent “la màxima participació de totes les comissions falleres amb diferents modalitats de guardons: al Millor Projecte a la col·laboració internacional, en ajuda de malalties rares, per donacions a obres socials, contra les barreres socials, a la primera participació més destacada i al projecte més complet i innovador”, ha declarat José Manuel Pichel Jallas, delegat territorial ONCE Comunitat Valenciana.
 
L'acció solidària haurà d'estar compresa entre l'1 de febrer de 2015 i l'1 de febrer de 2016, i el termini de recepció dels treballs en la Secretaria de la Junta Central Fallera finalitzarà divendres que ve 5 de febrer.
 
El lliurament de premis es durà a terme en el transcurs de la XIII Gala de la Solidaritat, organitzada per la Junta Central Fallera.
 
Les bases de la convocatòria poden consultar-se aci, a través de la bústia de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o en el telèfon 96.380.02.11, ext. 127113.
 
Ruta de falles solidàries i accessibles
 
Els treballs presentats per les diferents comissions falleres seran valorats pel Jurat dels Premis ONCE Solidaritat Fallera format per representants de Junta Central Fallera, ONCE, CERMI i del món faller.
 
Les persones amb discapacitat tindran accés a la “Ruta de falles solidàries i accessibles” que estarà formada per totes les comissions falleres participants. El delegat territorial de l'ONCE anima a totes les comissions falleres a col·laborar en aquesta ruta ja que “millores tan senzilles com a accés al monument faller, maquetes, retolació braille o visites organitzades fan possible que les persones amb discapacitat també formem part d'aquesta tradicional festa valenciana”.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte