• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

I Edició Premis Albereda-Mestalla

El passat divendres 23 d'octubre, la Federacion de Falles Albereda-Mestalla va celebrar, en els salons de la Hípica de València, el lliurament de Premis Albereda-Mestalla, en la seua primera Edició.

 

 Com ja anunciaren des del mes de Julio, la Federació va concedir aquest guardó al Gremi d'Artistes Fallers, com a testimoni de gratitud i homenatge a la seua destacada activitat, dedicació i esforç en pro de les Falles de València. A la cita va acudir el Mestre Major del Gremi, Jose Ramón Espuig, que va arreplegar el guardó, i a qui va acompanyar la directiva del Gremi durant tot l'acte.

La Federació ha volgut que, a més, aquests premis tingueren un cáracter solidari, i per açò, van a destinar tots els beneficis de la Gala als Xiquets Orfes del Col·legi Imperial Sant Vicent Ferrer, institució que compta amb més de 600 anys d'antiguitat i que va ser el primer orfenat del món, tenint els seus origenes en la nostra ciutat. També van crear fa uns mesos una Fila Zero perquè tots aquells particulars que així ho desitjaren pogueren fer les seues aportacions. 

A aquest lliurament de premis tan especial, no va voler faltar la nostra Fallera Major de València, Alicia Moreno, que va ser acompanyada per la Vicepresidenta de Junta Central Fallera, Montse Catalá.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte